Stuen

Skal din stue have en make-over og følge med ind i de sidste nye tendenser?

Så er der godt nyt!

Det behøver sikkert ikke være det store og omfangsrige indgreb.

Store grønne planter, nye farver på væggen, et blødt tæppe eller et kunstværk på væggen kan gøre rigtig meget. Du behøver med andre ord ikke sprænge budgettet for at være med på moden.

#1: Grønne planter: Det har længe været en stor trend, at hive de grønne planter ind i stuen, og komme tættere på naturen, men nu skal de ikke bare være til stede – de skal være kæmpestore. 

#2: Kakler og farvede mosaikker: Hvis du har et gammelt kakkelbord stående på loftet, så er det i år, du skal hente det ned fra gemmerne – kakkelbordet bliver hot igen!

#3: Giv den gas med farver. De brændte og afdæmpede jordfarver er hotte, så du kan roligt gå all-in på bordeaux, orange, brun og violet.

#4: Kunst: Vi er ved at få kopier nok og har brugt for at tingene har historie. Så køb et litografi af en kunstner, du kan lide eller en lille unikavase i stentøj – det er sjovere end bare at gå efter det alle de andre har.

#5: Taktile tekstiler: Gardiner, puder, plaider og tæpper må gerne være tunge og vævet på en måde, så det kan mærkes i fingrene.

#6: Det er 100 år siden, at de første Bauhaus-møbler så dagens lys, og stilen kommer til at få en seriøs renæssance i 2018.    

I lang tid har vi jagtet keramikfund til bordet, men flere af os er lige så stille begyndt at invitere særlig glas til bords, og den tendens bliver kun større. Det gælder især for farvet glas og glas som en del af en brugsgenstand – fx foden på en lampe.

Personligt elsker jeg stilleben af mixet keramik og glas! Det giver et skønt spil mellem det glatte polerede og det rå :-)

Seneste kommentarer

05.03 | 18:12

hej.... skarabæen er kommet frem og jeg er super tilfreds med den og handlen....så tak for den

Del siden